2. lokakuuta 2016

MUISTUTUS: Hämärän jälkeen -lukuhaaste

Lämpötilat ovat kääntyneet laskusuuntaan (vaikka lämpöisistä päivistä onkin ainakin Turussa saanut nauttia erikoisen pitkään tänä vuonna) ja puut ovat muuttaneet väriään, eli syksy on virallisesti täällä. Kirjojen kannalta se tarkoittaa muun muassa sitä, että lukuaikaa on monissa haasteissa enää muutamia viikkoja.

Oma haasteeni, jossa on luettu viime marraskuusta asti kauhukirjallisuutta, päättyy tasan kuukauden päästä. Jos siis tänä pimeänä ja myrskyisenä vuodenaikana tekee mieli lukea jotain pelottavaa, niin ilmoita itsesi mukaan haastepostauksessa, josta voi myös kerrata säännöt. Muistutuksena vielä se, että haasteeseen kelpuutetaan kaikki kauhuun liittyvä, eli tietokirjat ja lastenkirjat käyvät myös oikein hyvin. Itselläni on suunnitelmissa ahmia kummitustarinoita ainakin yhden kokoelman verran, mutta koska lapsuudensuosikit piristävät aina ja jossain vaiheessa kaipaan varmasti jotain kevyttä, niin olen myös miettinyt Pikku vampyyri -sarjan lukemista.

Niinan Yöpöydän kirjat -blogista löytyy muuten toinenkin vuodenaikaan sopiva lukuhaaste, eli lokakuun kestävä Halloween-lukuhaaste. Haastepostauksessa on myös lukuvinkkilista, josta saa varmasti hyviä ideoita.

Jännittävää lokakuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti