30. toukokuuta 2017

Paperilta ruutuun -haastekoonti

Karvakasan alta löytyi kirja -blogista lähti joulukuussa käyntiin haaste, jossa luettiin televisioon päätyneitä kirjoja. Yleensä kiinnitän herkemmin huomiota siihen, onko kirjasta tehty elokuva, mutta lopulta sain oikeastaan aika ison listan aikaiseksi haasteeseen sopivista kirjoista. Käytännössä kuitenkin saalis jäi aika laihaksi, koska haasteen aikana vei sattumalta muu kuin lukeminen aikaani, mutta ehkä myöhemmin syvennyn loppuihin vähän tarkemmin.

Klassikkoromaanit ja niiden pohjalta tehdyt (mini)sarjat ovat itselleni kaikkein tutuimpia, mutta tähän haasteeseen luin muuta, koska halusin haastaa itseäni. Kaikista olen entuudestaan nähnyt sarjaversiot ja niistä pitänyt, mutta Vitsaus jäi kuitenkin aika kauas sen adaptaatiosta. Kaikessa kliseydessäänkin silti koukuttava luettava.

Tästä on siis suunta vain ylöspäin! Sarjoista en nyt tullut kirjoittaneeksi mitään, mutta mielessäni on muutama, jotka olisi hauska katsoa ja tuoda blogiin.

Dexterin pimeät unet (Dexter #1) (2004) - Jeff Lindsay
Karhu nimeltä Paddington (Paddington #1) (1958) - Michael Bond
Vitsaus: ensimmäinen kirja (2009) - Chuck Hogan ja Guillermo del Toro

2 kommenttia:

  1. Voi, Karhu nimeltä Paddington! :) Olen lukenut aikoinaan sekä kirjan että katsonut sen pohjalta tehtyä animaatiosarjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Animaatio on kyllä ihana, se oli lapsena suosikkini :) Kirjan jatko-osiakin voisin joskus lukea, kun paha maailma alkaa ärsyttää :D

      Poista